Info

Dat leerlingen een leerzame en plezierige tijd hebben is voor het Picasso Lyceum erg belangrijk. Een leerling moet in een uitdagende omgeving zijn of haar talenten tot prestaties kunnen ontwikkelen. Een goed contact tussen school en ouders/verzorgers is voor het Picasso Lyceum ook erg belangrijk.

In deze rubriek Info en contact vindt u vrijwel alles wat met het contact tussen ouder/leerling en school te maken heeft, zoals informatie omtrent: adresgegevens, jaarprogramma, vakantierooster, contactavonden, rapporten enz.

Daarnaast kan via een linkje in het linkerzijmenu direct naar de pagina Documenten worden gegaan.
Bekijk daar alle mogelijke uitgaven van het Picasso Lyceum die van belang kunnen zijn. U vindt daar o.a. alle PTA’s, de PTO’s, de informatiegids, het leerlingenstatuut, het boekje met overgangsnormen en alle protocollen en regelingen.

Tenslotte treft u al het voorlichtingsmateriaal (o.a. de vertoonde powerpoints tijdens de diverse voorlichtingsavonden) van de decanen aan op de pagina Decanaat.

Mocht u iets missen op deze pagina’s, neemt u dan a.u.b. contact op met de administratie van school of met de webmaster:
E-mail: info@picasso-lyceum.nl
Webmaster: afens@scz.nl

Om een pdf-bestand te kunnen lezen heeft u Adobe Acrobat Reader nodig.
Info over lezen van pdf-bestanden, zie website: info pdf-reader