Schoolfeesten

Picasso Promoteam Schoolfeesten.

Één van de hoogtepunten tijdens je Picasso Lyceum carrière zijn de schoolfeesten.

Een aantal enthousiaste leerlingen uit alle leerlagen tussen klas 1 en 6 organiseren voor de onderbouw en bovenbouw super gave schoolfeesten. Deze leerlingen vormen samen het Picasso Promoteam. Samen met docent dhr. Meering en dit Promoteam regelen zij een onvergetelijke avond.

In de onderbouw vinden deze feesten doorgaans in de aula plaats en de bovenbouwfeesten vinden plaats op locatie (zo waren de locaties o.a. bij club Envy, Snowworld, apres ski club Spetters, Dekker entertainment en DWD ). In de laatste week voor de kerstvakantie is het befaamde kerstgala voor de bovenbouwers. De andere boven- en onderbouwfeesten hebben thema’s. Een aantal voorbeelden uit de afgelopen jaren zijn: Glitter en Glamour, Halloween, Black and White, Army, Gemaskerd bal etc… Ook voor dit jaar zullen er weer leuke thema’s zijn. We zien jullie graag op het volgende schoolfeest!

Hieronder kan je ons Algemeen Beleid bekijken. Hierin staan de belangrijkste regels waar iedereen zich aan dient te houden!

De volgende regels gelden voor de feesten op school:

• Geldig toegangsbewijs is verplicht. Deze zijn te koop bij het Picasso Promoteam en in de week voor het feest inde pauzes in de centrale hal. Bij de meeste feesten kan je ook een kaartje aan de deur kopen, maar dit kaartje zal duurder zijn dan in de voorverkoop.
  • Een schoolpas of geldig identiteitsbewijs is verplicht. Zonder 1 van deze 2 bewijzen kan de Feestcommissie je de toegang tot het feest weigeren.
  • Wanneer je niet wordt toegelaten of niet komt, terwijl je wel een kaartje hebt gekocht heb je geen recht op geld terug.
  • Er kunnen blaastesten worden gehouden bij de deur. Het is niet toegestaan enige vorm van alcohol voorafgaand aan het feest genuttigd te hebben. Leerlingen die dit toch nodig achten worden niet toegelaten.
  • Er is bij elk feest binnen of buiten school toezicht aanwezig in de vorm van leraren en in de meeste gevallen ook van professionele beveiliging. Iedereen aanwezig dient beiden te gehoorzamen.
  • “Intro’s“, personen buiten school die door een leerling worden meegenomen naar het feest, zijn alleen welkom op het kerstgala en het eindschoolfeest

Voor intro’s gelden de volgende regels:

• Alleen laatste jaar’s examenleerlingen (4 MAVO, 5 HAVO, 6 VWO) mogen intro’s meenemen.
  • Maximaal 1 intro per leerling.
  • Intro´s verplicht ID meenemen. Geen ID is geen toegang.
  • Er wordt geregistreerd wie welke intro meeneemt. Jij bent verantwoordelijk dus als jouw intro zich misdraagt, worden jullie beiden buiten gezet en zal er een passende straf gezocht worden.