Drie avonden diploma-uitreiking

Het waren drukke avonden, het was warm, de zaal zat vol, de leerlingen waren best wel een beetje nerveus, maar iedereen had een geweldige avond.

Drie avonden achter elkaar was de sportzaal van het Picasso Lyceum het toneel van een gebeurtenis waar iedere leerling een heel jaar naar had uitgekeken en nog heel lang aan zal terugdenken: het in ontvangst nemen van het diploma.

Afdelingsleiders, mentoren, docenten, ouders van de oudervereniging en nog veel meer mensen speelden een actieve rol om van deze avonden een memorabele gebeurtenis te maken. Voor iedere leerling was er een persoonlijk woord, een fotojaarboek en natuurlijk het felbegeerde diploma. Een mooie afsluiting van de periode op het Picasso Lyceum, maar meer nog het begin van een nieuwe fase.

Mocht je later nog eens willen terugkijken op deze avond, dan is er altijd nog dit foto-album. Maar voor nu wensen we iedereen een heel ontspannen vakantie en veel succes in de toekomst!

Fotoalbum Diploma-uitreiking