Info over de start van het nieuwe schooljaar!

Zaterdag 11 juli 2015 is de zomervakantie voor iedere leerling officieel begonnen. Even niet meer denken aan school, boeken, lessen of proefwerken.

Toch komt er een moment dat leerlingen (en ouders/verzorgers) hun aandacht weer gaan richten op het nieuwe schooljaar. Wanneer beginnen ook alweer de lessen? Wanneer is de administratie weer geopend? Wanneer verschijnen de nieuwe informatiegids, het leerlingenstatuut en het boekje met de overgangsnormen op de schoolsite? Wanneer verschijnt de nieuwe jaarplanning? Krijg ik een nieuw inlogaccount voor Magister (het leerlingschoolsysteem) of Fronter (de elektronische leeromgeving)?
Op deze en andere vragen geeft onderstaande tekst ongetwijfeld het antwoord. Voor nu wensen we iedereen een prettige zomervakantie en tot ziens in het nieuwe schooljaar 15-16!

Info over de start van het nieuwe schooljaar

Informatiegids Picasso Lyceum 2015-2016 (11 juli 2015)

Leerlingenstatuut Picasso Lyceum 2015-2016 (11 juli 2015)

NB: het jaarrooster is op zo 6 september op de schoolsite gepubliceerd (Info>Jaarprogramma) en zal weer wekelijks van een update worden voorzien!