Lisa Hoeverts (1Ta) deze zomer naar EK in Polen

ZOETERMEER – Samen met begeleidster Hillery Rumnit en de speelsters Amidalia Bouwman en Renske Catsburg gaat Lisa Hoeverts (1TA) …

voor het 2e achtereenvolgende jaar naar het EK Little League Softball die gespeeld zal worden tussen 27 en 31 Juli in het plaatsje Kutno in Polen.

Dit als gevolg van het winnen van de Nederlandse Kampioenschappen Little League Softball die in het weekend van 13/14 Juni op de honkbalvelden van Hoofddorp Pioniers gespeeld werden. Hun team, de Den Haag/Rotterdam regio combinatie ook wel The SouthWest Thunders genaamd heeft in de finale de Vipers van regio Midden met de score van 16-5 verslagen en zo het recht verkregen om Nederland in Polen te vertegenwoordigen.

Vorig jaar verloor Lisa met haar team jammer genoeg de EK-finale van de Tsjechen met 5-2, waardoor het WK buiten bereik bleef. Worden ze dit jaar in Polen Europees Kampioen dan gaan ze Europa vertegenwoordigen in Amerika op het Wereld Kampioenschap Little League Softbal die tussen 13 en 19 Augustus te Portland, Oregon in de Verenigde Staten gehouden wordt. Heel veel succes allemaal!!