Nog twee veel gestelde vragen

VanDijk voor boeken en wat  nog meer?

Veel ouders/verzorgers hebben inmiddels hun boeken besteld via de site van VanDijk. De schoolboeken zijn gratis en besteld voor 20 juli betekent dat de schoolboeken ruim voor aanvang van het nieuwe schooljaar thuis worden bezorgd.

Twee vragen die dan nog wel eens worden gesteld zijn: ‘Wat moet er nog meer worden besteld en moet dat bij VanDijk?’ Het gaat dan om woordenboeken, geodriehoek, passer, schriften enz.

Het antwoord is als volgt. In de eerste plaats hoeven deze artikelen niet bij VanDijk besteld te worden. U kunt er ook voor kiezen om deze zelf aan te schaffen, bijvoorbeeld bij de SchoolCampus van V&D, bij de Action of de plaatselijke kantoor-/boekhandel enz.

In de tweede plaats is het handig om in eerste instantie zo min mogelijk aan te schaffen. Een geodriehoek, balpen, potlood, gum, agenda en enkele schriften (lijntjes) zijn noodzaak. Niet meer? Jawel, maar wacht eerst even de eerste lessen af van de verschillende vakken. Iedere docent kan precies vertellen wat er voor zijn vak dit schooljaar verder nog nodig is.