Nominaties prijs beste camerawerk

Elk jaar doen onze leerlingen die CKV of Kunstvakken 1 hebben mee met een filmworkshop Digital Playground van het Filmhuis Den Haag.

3 TOPmavo, 4 havo en 4 vwo kregen in september 2014 de opdracht voor het maken van een korte film. Inmiddels, meer dan 300 filmpjes later heeft een jury van het Haags Filmhuis een aantal films uitgekozen voor een prijs:
Beste acteur, beste actrice, beste camera, beste montage, beste script, een aanmoedigingsprijs en alle genomineerde films konden meedingen naar beste film.
De genomineerden voor elke prijs kregen een uitnodiging om op donderdag 2 juli 2015 naar het Haags Filmhuis te komen.
Robin Lindenburg en Denise van der Harst uit 4Hb werden met hun filmpje “She Met The Boy” genomineerd voor de aanmoedigingsprijs. Helaas werden ze geen winnaar in deze categorie. Toch gefeliciteerd met deze nominatie dames!
Baronox Mojet de Koe en Benjamin van Dam waren genomineerd voor beste camera met hun filmpje “Wraak”. En Ja hoor: Ze wonnen de eerste prijs in deze categorie. Jullie ook gefeliciteerd heren. Vrijkaartjes voor een film naar keus, een Goodybag en een masterclass film kregen ze als prijs en natuurlijk eeuwige roem!!
Nogmaals allen: gefeliciteerd!!