Docenten Picasso in musical “The Addams Family”

‘The Addams Family’ vertelt het verhaal van een prettig gestoorde familie, die vol zit met vreemde gewoontes, zwarte humor en duistere figuren. In deze musical van Greg & Baud Productions doen twee medewerkers van het Picasso Lyceum mee.

Hoofd van de familie, Gomez, is niet te genieten als zijn dochter Wednesday, prinses van de duisternis, vertelt dat ze verliefd is op Lucas Beineke, een jongen uit een rijke familie. Lucas en Wednesday zijn tot over hun oren verliefd en besluiten ook nog te gaan trouwen! Tot overmaat van ramp vraagt Wednesday haar vader dit verborgen te houden voor haar moeder, Morticia. Alles verandert voor de familie Addams als ze een etentje organiseren voor Lucas en zijn nette familie. Kan de familie Addams de familie Beineke aan of wordt de familie Beineke net zo gek als de familie Addams?

In deze musical van Greg & Baud Productions doen twee medewerkers van het Picasso Lyceum mee. Zo zie je docente klassieke talen Kirsten Haijes in de rol van één van de overleden (en nog steeds rondspokende) voorouders en rector Jeroen van Grunsven in de rol van Gomez Addams, de vader van de familie. Oud-leerlinge Stefanie Roland speelt de rol van de aanstaande schoonmoeder, Alice Beineke. Nieuwsgierig geworden? Ga gewoon kijken naar deze knotsgekke en duistere musical!
De uitvoeringen zijn op zaterdag 17 juni, zondag 18 juni (matinee en avondvoorstelling), vrijdag 23 juni, zaterdag 24 juni en zondag 25 juni (matinee en avondvoorstelling) in het Qseum, Industrieweg 5 in Zoetermeer. De première op zaterdag 17 juni en de voorstelling op zaterdag 24 juni zijn al uitverkocht, dus wees er snel bij.

De kaarten zijn 10,- euro per stuk. Reserveren  en meer info op de site van Greg & Baud Productions