Info over de start van het nieuwe schooljaar!

Zaterdag 8 juli 2017: begin van de zomervakantie voor iedere leerling. Even niet meer denken aan school, boeken, lessen of proefwerken. Toch komt er een moment dat leerlingen (en ouders/verzorgers) hun aandacht weer gaan richten op het nieuwe schooljaar.

Wanneer beginnen ook alweer de lessen? Wanneer is de administratie weer geopend? Wanneer verschijnen de nieuwe informatiegids, het leerlingenstatuut en het boekje met de overgangsnormen op de schoolsite? Wanneer verschijnt de nieuwe jaarplanning? Krijg ik een nieuw inlogaccount voor Magister (het schooladministratiepakket) of voor de Learning Portal (in de Onderwijs op Maat groepen) of voor Fronter (de elektronische leeromgeving)?

Op deze en andere vragen geeft onderstaande tekst ‘Informatie over de start van het nieuwe schooljaar’ ongetwijfeld het antwoord. Voor nu wensen we iedereen een prettige zomervakantie en tot ziens in het nieuwe schooljaar 17-18!

Informatie over de start van het nieuwe schooljaar 2017-2018

Informatiegids Picasso Lyceum 2017-2018

De jaarplanning 2017-2018 staat op de homepage van de schoolsite (bij Snel naar!). De jaarplanning zal regelmatig van een update worden voorzien.

Het leerlingenstatuut en het boekje met de overgangsnormen 2017-2018 wordt medio september op de schoolsite gepubliceerd (bij Info>Documenten)