Vrijdag 24 november: Picasso Podiumcafé

PICASSO PODIUM CAFE, vanavond 24 november vanaf 19.30 uur! Helaas is het lasergamen komen te vervallen.

Jaarlijks kunnen leerlingen zich inschrijven om mee te doen aan een open podium. Het Picasso Podiumcafé!!  Alle talenten kun je laten terugkomen op deze avond. Denk bijvoorbeeld aan zang, instrument bespelen, cabaret, circusact, dans er is van alles mogelijk.
Ouders, broers/zussen, docenten maar ook vrienden of vriendinnen kunnen jouw talenten op deze avond bewonderen.
Maar sinds dit jaar, nee sinds deze editie, kun jij je ook inschrijven voor het laser gamen. In de school wordt een leuk parcours in elkaar gezet voor een mooie avond. Je mag zelf bepalen hoe laat je dit precies wilt gaan doen mits er nog genoeg plekken zijn op die tijd.
Vanaf 16 november start de kaartverkoop in de centrale hal.
Kaartje Picasso Podiumcafé kost € 4,- ( start 19.30 uur)
Een leuke avond gegarandeerd!!