Picasso podiumcafé

Vrijdag 24 november was het Picasso podium café. Er zijn heel veel mensen komen kijken en het was erg gezellig. Veel leerlingen traden op met verschillende disciplines.

Zo waren er bandjes, zongen of speelden leerlingen solo en was er een dansact. Daarbij was er ook nog goede hulp van vrijwilligers die hielpen met bijvoorbeeld de techniek, kaartverkoop, fotografie of het uitdelen/ontwerpen van de programmaboekjes.

Hieronder zijn wat leerlingen aan het woord waarin zij vertellen wat ze hebben gedaan op het Picasso Podium Café en waarom zij het zo leuk vinden om mee te werken aan dit project.

Wij zijn Lise en Maartje, wij hebben als vrijwilligers meegeholpen bij het PPC. We hebben programmaboekjes uitgedeeld en kaartjes verkocht. Op het eind hebben we ook meegeholpen met opruimen. Het is erg belangrijk dat je als hulp altijd vrolijk bent. De mensen die komen kijken zien ons als eerst en dan is het belangrijk dat ze met een vrolijk gevoel naar binnen gaan om alles te bekijken. Wij hielpen na afloop ook met het opruimen van de aula want alles moest weer naar de normale opstelling voor als maandag de leerlingen weer in de aula hun boterhammen gingen eten.

Mijn naam is Mika, ik ben de drummer van Caspios. Caspios is de schoolband van het Picasso lyceum. Dit was ons tweede optreden en ik had er erg veel zin in. Toen de avond begon kwamen we erachter dat het heel erg druk zou worden. Wij moesten als eerste en als laatste optreden op het Picasso Podium Café. Ik vond het heel leuk om hieraan mee te doen omdat je tijdens deze avond lekker los kan gaan met de nummers die wij hadden voorbereid. Ook vond ik het erg leuk om andere leerlingen te zien optreden. Zij deden het ook erg goed.

Wij kijken nu al uit naar het volgende open podium op 13 april. Dan helpen we graag weer mee om het tot een succesvolle avond te brengen.

Bekijk hier de foto’s!