Naar de Brugklas!

Een nieuwe school kiezen? Daar kun je wel wat hulp bij gebruiken!

Iedere school heeft natuurlijk voorlichtingsmateriaal voor leerlingen van groep 8 zoals een voorlichtingsboekje, folders en een poster.

En er wordt altijd een Open Huis georganiseerd en meestal ook 1 of meerdere voorlichtingsavonden. Al die informatie is natuurlijk te vinden op onze schoolsite.

Maar speciaal voor leerlingen van groep 8 (en natuurlijk ook voor hun ouders/verzorgers) hebben we een speciale site gemaakt voor groep 8 met alle nuttige informatie voor het kiezen van een nieuwe school.

Bovendien is er van de informatie op deze website voor groep 8 ook een boekje gemaakt met de titel ‘Naar de Brugklas!’

Voor de leerlingen (en hun ouders/verzorgers) die heel snel even willen weten wat er in dat boekje ‘Naar de brugklas!’ voor informatie staat zijn er 2 korte animatiefilmpjes gemaakt. Ieder filmpje duurt ongeveer 1 minuut. Hartstikke handig en wil je daarna meer weten? Dan kijk je toch even op de speciale site of je leest op je gemak het boekje ‘Naar de brugklas!’