Lezing: Maak jouw eigen energietoekomst!

Op woensdag 11 april volgt de tweede lezing uit de lezingenserie van dit jaar. Ditmaal zal Mart Lubben aan het woord zijn met een goed verhaal over de huidige status van ons energiebeleid en hoe dat in de nabije toekomst zal gaan veranderen.

“Maak jouw eigen energietoekomst!”

De energietransitie is begonnen. Alles gaat veranderen. Hoe wij wonen, reizen, eten, werken, en op vakantie gaan.

Voor alles is energie nodig en dit moet allemaal zonder uitstoot van broeikasgassen.

Op energietransitiemodel.nl kan jij zelf aan de slag met het verkennen van de toekomst.  Help jij ons navigeren naar een duurzame toekomst?

Woensdag 11 april 11:00 in de aula

• Voor G+ leerlingen is deze lezing onderdeel van het programma. Jullie 4e en 5e lesuren vervallen. (Behalve voor de atheneum leerlingen in een AG klas, maar wellicht willen ook jullie de lezing volgen, geef dat aan bij je mentor.)
  • Alle HB-leerlingen zijn uiteraard van harte welkom. Laat je mentor weten dat je de lezing wil volgen!
  • Alle overige geïnteresseerde leerlingen zijn uiteraard ook van harte welkom. Laat dan ook je mentor even weten dat je de lezing gaat volgen.