Blood Brothers in Picasso met docenten & oud-leerlingen

De nieuwste productie van Greg&Baud Productions ‘Blood Brothers’ is in juni te gast in ons eigen Picasso theater!

We hebben al een jarenlang een goede samenwerking met dit Zoetermeerse productiehuis van kwalitatief hoge amateurvoorstellingen. Nu het Kwadrant Theater niet meer bestaat heeft Greg & Baud bij ons aangeklopt.

Op zaterdag 15 juni gaat hun nieuwste grootste productie bij ons in première: Blood Brothers.

Het verhaal vertelt de levensloop van de tweelingbroers Mickey en Edward, die vlak na de geboorte worden gescheiden.  Hun moeder, mevrouw Johnston, is een arme vrouw die tijdens haar zwangerschap wordt verlaten door haar man. Haar bazin, de rijke mevrouw Lyons, is ongewild kinderloos. Ze haalt mevrouw Johnston over om een van de jongens aan haar af te staan. Niemand mag van deze afspraak weten.  Ondanks de pogingen van de twee moeders om de jongens bij elkaar vandaan te houden, blijven ze elkaar tegenkomen en worden ze zelfs beste vrienden. Toch zijn er nogal wat verschillen tussen de tweeling die steeds duidelijker worden naarmate ze ouder worden. Edward is als enig kind opgegroeid in rijkdom, terwijl Mickey in een groot arm gezin is grootgebracht. Naarmate ze ouder worden, komt hun vriendschap onder druk te staan. En de bom barst pas echt als het geheim van hun familieband wordt verraden…

Niet alleen speelt de voorstelling 8 keer bij ons op school, er zitten ook nogal wat bekenden in de productie.

Docent Tarim Suurland speelt de broer van de tweeling. Rector Jeroen van Grunsven speelt na het succesvolle The Addams Family zijn tweede musical. Ties Brunt, die dit jaar de TOPklas Cultuur begeleidde in de module Drama en ook meespeelde met het project Shame & Share voor leerjaar 1, is zangcoach. Oud-leerling Robbin Plugge speelt één van de tweelingbroers.

Kortom, dit kun je eigenlijk niet missen. Kaarten zijn 10 euro en hier online te bestellen.

De première is op zaterdag 16 juni en de voorstelling speelt daarna nog 7 keer in drie weekenden.

Een tip voor onze bovenbouwers: je kunt dit als CKV-activiteit gebruiken voor je portfolio!