Eerste repetitie lustrumtoneel is startsein voor 10 jaar Picasso Lyceum

Vrijdagavond 11 mei kwamen ruim 50 leerlingen, oud-leerlingen én docenten bij elkaar voor de eerste repetitie van het lustrumtoneel. Het Picasso Lyceum bestaat komend schooljaar 10 jaar en dat wordt gevierd met verschillende activiteiten.

Activiteiten voor zowel leerlingen als oud-leerlingen, docenten en onderwijsprofessionals. Het lustrumtoneel, dat in januari 2019 op de planken staat, is daar één van.

De eerste repetitie vrijdag vormde het symbolische startsein van het lustrumjaar en de komende maanden gaan cast en crew hard aan het werk om een spectaculaire, muzikale voorstelling neer te kunnen zetten. Het Picasso Lyceum kent een rijke traditie als het gaat om toneel. Naast het jaarlijkse Thrillerfestival, het docententoneel en het leerlingentoneel, kunnen we daar nu ook het lustrumtoneel aan toevoegen.

Verder is er al een ontwerpwedstrijd uitgeschreven voor het logo van lustrumjaar. Ook kunnen we al melden dat er op zaterdagavond 17 november 2018 een reünie voor oud-leerlingen plaatsvindt. Tien jaar geleden organiseerde het Picasso Lyceum bij de opening van het gebouw een grote onderwijsconferentie. Dit was een groot succes en daarom zal er in april 2019 wederom een conferentie worden georganiseerd voor onderwijsprofessionals uit heel het land. Het thema zal te maken hebben met gepersonaliseerd leren. Het Picasso Lyceum is daarin al jaren voorloperschool in Nederland.

Meer informatie over 10 jaar Picasso Lyceum zal in de loop van de tijd op de website te vinden zijn.