Oud-leerlingen maken speelfilm

Oud-leerling Thijmen de Valk (tevens ontwerper van onze ThrillerFestival posters) heeft samen met 4 andere oud-leerlingen een film gemaakt. Morgen om 20.30 is de première in het CKC & partners en de toegang is gratis.

Verhaal:
In The Sophomore Suite verandert een weekendje weg in een zenuwslopende whodunnit. Aan het begin van het weekend lijkt er, op de zware storm buiten na, geen vuiltje aan de lucht. Het uitvallen van hun telefoons helpt alleen maar met het vergeten van hun zorgen. Tenminste, totdat één van hen dood in de kamer ligt. Afgesloten van de buitenwereld proberen ze te ontdekken wat er gebeurd is, wie er verantwoordelijk is en vooral hoe ze levend de nacht door moeten komen.
Cast:
Gabriëla Spijker
Jordy Bouter
Emma van de Lustgraaf
Tim van Kempen
Krijn van den Nieuwenhof
The Sophomore Suite is een project van de makers van de 5-delige YouTube-serie Alpha. Het project wordt ondersteund door Fonds 1818 <24 en Jongeren in Actie. Het is een co-productie van Wing Pictures en het Digital Art Lab.