Inschrijving Picasso Cup 2018 geopend!

Wij zijn blij te mogen verkondigen dat op dinsdag 10 Juli om 12:00 uur de Picasso Cup weer gespeeld gaat worden. Dit jaar op onze eigen vertrouwde velden van voetbalvereniging F.C. Zoetermeer.

Dit traditionele, befaamde en zeer gezellige 7 tegen 7 voetbaltoernooi is zeer goed bezocht en belangrijk voor alle fans en sponsoren.

De inschrijvingen zijn vanaf nu geopend. Dit gaat als volgt; wanneer je in de onderbouw zit (klas 1 en 2 ) stel je een team samen binnen je eigen klas.

Wanneer je in de bovenbouw ( Klas 3 en hoger) zit mag je zelf een team samenstellen met leerlingen van het Picasso Lyceum die ook in de bovenbouw zitten. Geen spelers van buitenaf. Alleen leerlingen die op onze school zitten of examen hebben gedaan bij ons mogen meedoen.

Inschrijven doe je door een mailtje te sturen naar LO docent rmeering@scz.nl.

Zorg dat je een sterk team hebt met tenminste 7 spelers ,want ook dit jaar zullen de docenten weer mee strijden voor deze cup!

Let op er zijn maar een beperkt aantal plekken beschikbaar, dus Vol=Vol. Stuur snel een mailtje als je zeker wilt zijn van deelname.

Nieuw dit jaar is dat er loting komt voor de poule indeling! Op vrijdag 6 Juli om 12:30 uur vindt de loting plaats in de centrale hal. Voor degene die niet kunnen zal er een live stream zijn. Er zal een hoge pief van de UEFA/FIFA komen om deze loting te begeleiden. Zorg dat je er bij bent.