En de winnaar is … Floor Verploegen

De ontwerpwedstrijd voor het lustrumlogo is gewonnen door Floor Verploegen. Deze brugklasleerling ontwierp een mooi logo dat volgend schooljaar op het drukwerk van school zal worden afgebeeld. Daarmee won ze de prijs, een bezoek aan een Escaperoom, die beschikbaar was gesteld.

Floor (uit Escher 1) had voor haar ontwerp iets minder dan een uur nodig. “Ik heb er vooraf wel lang over nagedacht. Ik kreeg mijn idee toen ik in mei jarig was. Mijn kamer was versierd met ballonnen en toen ik ze zag kreeg ik ineens een idee!” Zoals gezegd duurde de uitwerking niet heel lang. “Nou ja, het tekenen van de lijnen in Paint ging niet echt soepel, maar verder ging het vlot.” Doet Floor veel met tekenen? “Ja hoor, het is mijn hobby.”

De lustrumcommissie liet de keus vallen op het ontwerp van Floor. Rector Jeroen van Grunsven: “het is direct zichtbaar dat het een feestelijk gebeuren is, dat het van het Picasso Lyceum is en dat het om een lustrum gaat. Kortom, eenvoud en kracht kenmerken dit ontwerp.”

We feliciteren Floor van harte met het ontwerp! Vanaf het nieuwe schooljaar zal haar lustrumlogo op onder andere enveloppen, briefpapier en foldermateriaal zichtbaar zijn. Maar voor die tijd zal Floor met haar vriendinnen een bezoek hebben gebracht aan een Escaperoom in Zoetermeer. Dat is namelijk de prijs die ze in de wacht heeft gesleept. “Ja, leuk, ik ben al eens in zo’n Escaperoom geweest. Ik ga even kijken wanneer we dat bezoek kunnen plannen!”, aldus Floor.

logo wedstrijd 10 jaar logo prijsuitreiking