PreHBO diploma!

Annika Bras en Melanie van der Harst hebben woensdag 6 juni ’18 hun certificaat gekregen voor het preHBO. Van december t/m juni hebben ze aan de hogeschool Leiden aan hun persoonlijke ontwikkeling en hun profielwerkstuk gewerkt. Gefeliciteerd meiden met deze mooie prestatie!

“Eind Oktober, begin november ben ik samen met zeven andere uitgekozen om mee te doen aan het Pré-HBO College op de Hogeschool Leiden. Het enige wat ik moest doen was een brief schrijven over waarom ik mee wilde doen. Ik heb dus zo’n brief geschreven en uiteindelijk ben ik ervoor uitgekozen. Bij het Pre-HBO College helpen ze je met je profielwerkstuk, waardoor je daar in juni al klaar mee bent, als je natuurlijk serieus meedoet. Ook leer je daar goed samen te werken met mensen die je dan nog niet kent, want ik heb mijn profielwerkstuk gedaan met drie anderen. Allemaal kwamen ze van een andere school. Wij konden dus niet zo makkelijk naast het Pré-HBO college met elkaar overleggen, dus je moest op woensdag meteen alles vragen wat je wilde weten voor de aankomende week. Op die manier leer je wel heel erg goed plannen. Ik vond het in het begin best wel eng om mijn profielwerkstuk met z’n vieren te maken en nog wel met mensen die in nog niet kende. Nu zijn we echt een groep vrienden geworden. Elke woensdag is het super gezellig en daarom zal ik het volgend jaar ook zo missen. Ik ben erg blij dat ik aan dit avontuur heb meegedaan en ik ben gewoon al klaar met mijn profielwerkstuk.” ~Melanie