Geslaagden 1e tijdvak Picasso Lyceum

Wij feliciteren van harte alle geslaagde leerlingen met het behalen van hun diploma. Wij zijn heel trots op jullie resultaten en op de vele geslaagde leerlingen!

De herkansers wensen wij heel veel succes met hun herkansing!
De uitslag van het Centraal Examen 2e tijdvak is vrijdag 29 juni.

Uitreiking diploma’s:

4 TOPmavo: maandag 2 juli 17.00 sportzaal Picasso Lyceum.
5 havo: dinsdag 3 juli 17.00 sportzaal Picasso Lyceum.
6 vwo: woensdag 4 juli 17.00 sportzaal Picasso Lyceum

De geslaagden worden verzocht zich om 16.30 uur te melden in het domein Exact in verband met het opspelden van de corsages. Om 16.45 uur ontvangen zij van de conrector en mentor nog een aantal instructies.

Geslaagden 1e tijdvak Picasso Lyceum (14 juni 2018)

(en voor zover toestemming voor publicatie is verkregen)

4 TOPmavo

Ilyas Abdi, Thomas A., Mamadou Bah, Alexander Batenburg, Nemo Bergonje, Cassandra Bijsterveld, Tiffany van Bladel, Naomi Boijmans, Nathalie Borsboom, Willem van Bragt, Jasmijn Brouwers, Wesley van der Burch, Emma van der Burgh, Romy Buurman, Anika Choudhry, Evie du Clou, Tania Diemel, Gerben Diepenbach, Thomas Dijkman, Isabel van Eijkeren, Ruben van Es, Pim Fernades, Ryan Figaroa, Justin Fils, Renzo Fois, Luca Gabel, Marisa Ganeshi, Sanne Geene, Jamie de Greef, Annette van Heesch, Luca Hofmeester, Sara Huizinga, Monica Hulsbosch, Mabel IJpelaar, Shanaya Jaggan, Vidur Joeloemsingh, Larissa de Jong, Maikel de Jong, Mounir El Kaddouri, Rico Kamps, Priscilla Kardjo, Tom Karreman, Meret Kathem, Tara Khafaji, Meadow Koese, Rowan Koolen, Jitske Kraaijenga, Florine Kuijlaars, Elise Lahman, Yasmine Lahssini, Indy Lankers, Jake van Leeuwen, Scott Leget, Meike van Leuveren, Lotte van der Loo, Nina van der Loo, Elina Marks, Lindsey Moesman, Sebastiaan Nieuwenhuizen, Froehaar Noory, Rilana van Oosten, Mikki Outhuis, Marco Sandoval, Alessandro Peppelman, Nikita Perlee, Noëmi Ram, Vivek Ramlochan-Tewarie, Sam van Rhijn, Kiki van Rijn, Yasmine Rijnenberg, Nikole van Rijthoven, Quinty Rog, Julia Schaasberg, Roxsanna Shirazi, Annabella Simmers, Nikki van Staden, Anna Stark, Saba Tjong-A-Tjoe, Floris de Veld, Maikel Vermeij, Laurèl Vogel en Virgillio Wijbenga.

5 havo

Yoni Altena, Kenny Amatsardji, Dani van Ark, Sara Atroshy, Raya Biharie, Rowena Borsboom, Ruben Bouwman, Lotte Brouwer, Dylan Davids, Andersen Dayas, Rick Deen, Robin Duran, Imer Erkmenis, Sandra Van Halm Braam, Thomas Jansen, Björn Kerssens, Gayle Khoenkhoen, Floor de Kievit, Joris Klok, Serge-Paul Knook, Rosalie Kok, Enis Konak, Saskia Koolen, Jordy Krap, Raveena Lalé, Ryanne Maagdenberg, Amber van Marrewijk, Rosey-Aenne Metz, Joey Meuwese, Jasper Olde Dubbelink, Johan Oldenziel, Amber Oudshoorn, Djaya Pellikaan, Duncan van Pelt, Gijs Pijper, Cheyenne Pluim, Julia Rijnenberg, Laura Ruyg, Emma Samson, Caitlin Schipper, Sanne Sebel, Laurence Soutendijk, Roel Stapel, Claire Steenwijk, Helena Stöcker, Sander van Swieten, Sozdar Taha, Niek Tolman, Bo Tuinstra, Eiso Tuinstra, Kimberly Valkhof, Maurits Varekamp, Julien Verveer, Freya van Winden en Matin Yousufi

6 atheneum

Aaliah Boedhoe, Chantal Brussé, Claudia Dolkens, Ocean Koole, Josine Pereboom, Niels Stapel en Mitchell Tangenberg