Aanmelden TOPklassen klas 2 (en 3) 2018-2019

Ook in het komende schooljaar komt het Picasso Lyceum weer met een mooi programma voor de TOPklassen in klas 2 (en 3).

Bij de TOPklas ICT/Science doen we weer mee aan de FIRST Lego League, aan de microbit wedstrijd en gaan we met drones aan de slag. Bij de TOPklas Cultuur staan bij de atelierkunsten weer mooie kunstactiviteiten op het programma die in de school weer zichtbaar zullen zijn (o.a. mozaïeken en wandschilderingen) en bij de TOPklas Sport wordt het programma samen met jullie opgesteld, denk aan o.a. surfen op de Noord-aa en klimmen.

Meer informatie lees je in deze folder. Daarnaast kun je er ook voor kiezen om deel te nemen aan de schoolband Caspios, aan het schooltoneel of aan het Thrillerfestival. Kies voor een TOPklas, dan kun je dus ook deelnemen aan Caspios of het Schooltoneel of het thriller festival.
Ook zin om mee te doen? Vul het formulier in en geef het af bij de receptie. Doe dit uiterlijk vrijdag 6 juli a.s.