Notebooks 2018-2019: bestellen kan nog

Vrijdag 15 juni hebben de ouders/verzorgers van onze nieuwe brugklasleerlingen een envelop ontvangen met de bestelinformatie voor het notebookproject 2018-2019 van de RentCompany.

Dinsdag 10 juli is dezelfde bestelinformatie ook digitaal verstuurd. De verzonden bestelinformatie is vrij volledig. Mocht u nog nadere informatie wensen dan kunt u contact opnemen met de RentCompany (www.rentcompany.nl of 085 0036150), u kunt eventueel ook een mailtje sturen naar de coördinator ICT dhr. A. Fens (afens@scz.nl) .

Bestellen via de webshop is ook nog mogelijk in augustus. Heeft u besteld voor 31 juli dan wordt de notebook in ieder geval op maandag 3 september op school uitgereikt. Heeft u later besteld dan volgt de notebook bij de nalevering.

Klik hier voor onze flyer notebooks voor de brugklas (juni 2018)