Meld je nu aan voor de reünie!

Zet zaterdag 17 november 2018 in je agenda, want dan is van 19.00 tot 01.30 de reunie voor oud-leerlingen en (oud-)medewerkers! Aanmelden kan vanaf nu!

Je kunt je hier aanmelden voor de reünie als oud-leerling.

Ben je (oud-)medewerker dan kun je je hier aanmelden.

Bekijk hier het Facebook evenemt

Het huidige Picasso Lyceum kent een viertal scholen als ‘erflaters’. Wessel Gansfort College, Emmaus Mavo, Floris Balthasar Mavo en Petrus Mavo hebben ieder hun bijdrage geleverd aan het huidige Picasso Lyceum. Bedenk daarbij dat bv het Wessel Gansfort later ook onder de naam Pallas College en nog later onder die van het Stedelijk College aan de Schubertrode en de Dr. J.W. Paltelaan was gehuisvest en het is duidelijk dat het Picasso Lyceum een onderwijsgeschiedenis kent van meer dan 40 jaar.

Inmiddels zijn bijna al deze ‘historische’  schoolgebouwen verdwenen. Wat rest zijn de herinneringen. Om deze herinneringen op te halen, oude bekenden weer te ontmoeten en weer bij te praten leek het ons niet meer dan logisch om in dit lustrumjaar een reünie te organiseren.

Za 17 november: Reünie!

De reünie staat gepland op zaterdag 17 november van 19.00-01.30 uur in het ‘nieuwe’ schoolgebouw van het Picasso Lyceum aan de Paletsingel 38c. We hopen zoveel mogelijk oud-leerlingen en oud-medewerkers te ontmoeten en onder het genot van een hapje en een drankje even stil te staan bij ons gedeelde verleden en mooie herinneringen op te halen. Om ons geheugen te helpen zijn er fotoseries te bekijken  en kunnen er enkele oude films worden bekeken. Oud-leerlingen en oud-docenten worden ook in de gelegenheid gesteld om met elkaar op de foto te gaan (deze foto’s zijn later gratis te downloaden).

Een avond eerder wordt bij ons op school het Picasso festival georganiseerd. Een open podium met veel getalenteerde (oud-)Picasso-leerlingen. Een aantal acts zal een dag later bij de reünie voor een prima muzikale omlijsting zorgen.

flyer reunie