Kaartverkoop Lustrumtoneel van start!

In dit Lustrumjaar brengen wij een speciale editie van het toneel van het Picasso Lyceum.
Ruim 40 docenten, leerlingen en oud-leerlingen dragen allemaal hun steentje bij aan de knallende muzikale voorstelling We Want More. Ook onze live-band bestaat volledig uit oud-leerlingen, zij spelen niet in pauze maar tijdens de shows!

Kaartjes zijn vanaf nu (alleen online) te koop!

We spelen in ons eigen Picasso Theater op:
Vrijdag 18 januari 20:00
Zaterdag 19 januari 20:00
Zondag 20 januari 14:00
Zaterdag 26 januari 20:00
Zondag 27 januari 14:00

Verhaal
Wanneer Charlie (Tarim Suurland) uit zijn rockband wordt geschopt en zijn huur niet meer kan betalen aan zijn beste vriend Ted (Daniel Westdijk) en zijn zeurderige vriendin (Chris Pennings) zoekt hij dringend naar een oplossing. Tot een telefoontje van de directrice van een prestigieuze middelbare school (Laura Holkers) zijn leven verandert. Per ongeluk komt Charlie als invaldocent voor een klas middelbare scholieren te staan. De kinderen blijken muzikaal maar wat gebeurt er als een wannabe-rockster ineens klassiek geschoolde kinderen moet lesgeven? Wat als ontdekt wordt dat Charlie helemaal geen les mag geven? En kan Charlie écht niet meedoen aan The Battle of the Bands?

Cast
Tarim Suurland