Het Picasso Lyceum zoekt per 1 augustus 2019 een innovatieve rector m/v 0,8 – 1,0 fte.

Het Picasso Lyceum is een school voor gymnasium, atheneum, havo en TOPmavo. Wij zijn van mening dat iedere leerling zijn of haar eigen talenten heeft en in staat is om deze talenten verder te ontwikkelen. Het motto van de school is dan ook: ‘Talenten Ontwikkelen tot Prestaties’.
Het onderwijs is zo ingericht dat leerlingen het onderwijs krijgen dat zo goed mogelijk bij ze past. We noemen dat Onderwijs op maat voor jou!

Dit gebeurt onder andere door activerende en prikkelende werkvormen aan te bieden in een uitdagende leeromgeving. In deze uitdagende leeromgeving wordt er zo veel mogelijk ingespeeld op de vraag van de leerling. Excursies, TOPklassen en de mogelijkheid tot het versnellen van vakken en/of het volgen van lessen op een hoger niveau, maken deel uit van de manier van werken van het Picasso Lyceum. Door de flexibiliteit van het onderwijsprogramma is de school ook aantrekkelijk voor topsporters en hoogbegaafde leerlingen. In dit maatwerk en gepersonaliseerd leren is het Picasso Lyceum landelijk een koploper.

Voor de vacature van rector van het Picasso Lyceum verwijzen we u naar onderstaande twee documenten:
Vacaturetekst rector Picasso Lyceum
Profiel rector Picasso Lyceum