CPC 2019

Zondag 10 maart 2019 is het weer zover! De jaarlijkse City Pier City loop. Ook dit jaar doen er weer docenten en leerlingen van het Picasso Lyceum mee.

De leerlingen van LO2 en BSM kunnen niet wachten. Wij hadden een paar leuke vragen voor èèn van de leerlingen die meedoet.

Leerlinge Havo 4

Is dit de 1e keer dat je meedoet aan de CPC ?
Ja, dit is de 1e keer. Ik had er wel al eerder van gehoord maar dit is het eerste jaar dat ik ook meedoe.

Waarom doe je mee ?
Ik heb het profiel BSM gekozen en daar ben je veel met sport en bewegen bezig. De CPC kwam voorbij en veel BSM leerlingen hebben zich ingeschreven. Wij doen mee aan de CPC op tijd en daar krijgen we dan een cijfer voor.

Hoe heb je je voorbereid ?
Ik heb een speciaal trainingsschema gevolgd. Dit deed ik vooral in het weekend, dan rende ik de 5 km en dat timede ik dan.

Heb je er zin in ?
Ik kijk er wel naar uit ja. Ik heb hard getraind en nu kan ik dat laten zien. Ik hoop wel dat het weer meezit haha.

Heb je nog speciaal krachtvoer ?
Krachtvoer ? Haha. Wat energierepen, bananen en wat water, dan kom ik er wel. Goed, stevig ontbijten maar niet teveel eten net voordat je gaat beginnen.