Korte enquête TOPklas ICT/Science

Ook dit jaar doen wij als TOPklas ICT/Science weer meer aan de STEAM Cup Challenge, de landelijke wedstrijd voor het programmeren van Micro-bit minicomputers.

We zouden het erg op prijs stellen als jullie onze enquête willen invullen want wij hebben deze informatie nodig voor de Steam Cup Challenge van dit jaar.

Vorig jaar heeft het Picasso Lyceum de eerste editie van deze Steam Cup Challenge gewonnen. Dit kwam mede door de feedback en de informatie die wij hebben verkregen doordat veel Picasso-leerlingen onze enquête hebben ingevuld.

Het thema van de wedstrijd van dit jaar is ‘Het huis van de toekomst’, hoe kun je technologie inzetten om je leefomgeving te verbeteren. Ons idee van dit jaar gaat over een Micro:bit die je kan gebruiken om veel apparaten portable te activeren als je thuis bent of zelfs als je weg bent. Je kan dan dus ook gebruiken om de temperatuur te zien en aan te passen of lichten aan of uit te zetten.

Kortom, we zouden het erg op prijs wanneer jullie deze digitale enquête zouden willen invullen, het kost niet meer dan 1 minuutje.

Klik hier om in te vullen

Alvast bedankt!

Topklas ICT leerjaar 2.