Kennismakingslessen

Kennismakingsmiddag woensdag 6 februari 2019 (individuele aanmelding)

Op maandag 5 november 2018 en dinsdag 15 januari 2019 bezoeken veel leerlingen uit groep 8 met hun basisschoolklas het Picasso Lyceum. Mocht jouw basisschool niet deelnemen aan dit schoolbezoek en wil je toch weten hoe het toegaat op het Picasso Lyceum (Sfeer proeven? Een middagje meelopen en drie leuke, interessante en leerzame lessen bij ons op school volgen?). Dan kan dat!

Kom dan woensdagmiddag 6 februari 2019 (van 13.00- circa 15.15 uur) naar het Picasso Lyceum voor een leuke en interessante kennismakingsmiddag. Vanaf 12.30 uur is de inloop. Het programma duurt tot circa 15.15 uur. Na ontvangst van de aanmeldingen delen wij de groepen in. Je krijgt zo snel mogelijk per mail een uitnodiging met nadere informatie.

Aanmelden kan tot en met vrijdagmiddag 1 februari 13.00 uur. Wil je nu al iets weten over deze kennismakingslessen? Neem dan contact op met mevrouw Nederlof van de administratie van het Picasso Lyceum (079-3471700), mailen kan altijd (info@picasso-lyceum.nl). Tot ziens bij de kennismakingslessen.