Nederlands Thrillerfestival

In de week van 26 oktober t/m 3 november brengen de leerlingen van het Picasso Lyceum 4 keer de voorstelling SKULL ISLAND voor het voetlicht tijdens het Nederlands Thrillerfestival!

KOOP HIER JE KAARTJES VOOR SKULL ISLAND!

Skull Island
Een brief van een bank, waarin een onverwachte financiële meevaller wordt aangekondigd, lokt zeven “gasten” naar Skull Island. Door een kleine veerboot overgezet worden zij op dit naargeestige tropische eiland allesbehalve gastvrij ontvangen door Almira Frost en haar broer, de geesteszieke Bartholomeus. Van de beloofde uitleg door de bank komt niets terecht. Wel groeit er onbehagen en niet onterecht: Mensen verdwijnen spoorloos in de jungle. Het wie, wat en waarom achter de verdwijningen, blijkt pas aan het einde van deze bloedstollende thriller.

Vrijdag 26 oktober om 20.00
Zaterdag 27 oktober om 20.00
Vrijdag 2 november om 20.00
Zaterdag 3 november om 20.00
Cast
Blue de Graaf
Daniël Arendsen
Ward Koole
Merel Groenescheij
Sanne van der Meer
Hidde Laan
Joshua van Schravendijk
Marieke Vlek
Mieke van Ginkel
Yvar Toorop

———————————————————————————-

Het Picasso Lyceum doet jaarlijks mee met  Nederlands Thrillerfestival. In het najaar kan je in heel Zoetermeer een week lang genieten van films, voorstellingen en evenementen waarbij het thriller thema centraal staat. Het Picasso Lyceum maakt jaarlijks een thrillerproductie met leerlingen van klas 3 en hoger, waarbij het doel is om met een kleine cast te werken aan een toneelthriller van hoog niveau.

Moordboek 2012-2013

Go Back For Murder – trailer
Go Back For Murder

The Mousetrap