Reünie 17 november

Zaterdag 17 november  Reünie! Van 19.00 tot 01.30

Je kunt je hier aanmelden voor de reünie als oud-leerling.

Heb je zin om eerst nog te volleyballen (van 16.30-18.30) tegen oud-docenten, schrijf je hier dan in voor het volleybal.

Ben je oud-medewerker dan kun je je hier aanmelden.

Van de volgende (oud-)medewerkers hebben we hun inschrijving al ontvangen:

Leontine Preseun, Tarim Suurland, Olivier Stikkelman, Piet vd Pol, Johan Roest, Vivian Boesten, John Wendling, Wim Kokx, Atty de Vries (Willemsen), Dick van Vliet, Brian Lauret, Gertie van Alem, Pieter Goudappel, Nanja Joustra, Peter Botzen, Teun vd Toorn, Herman vd hoeven, Jacob Bijl, Dimona Klijn, Arnout van Koeveringe, Wim van Deventer, Marrie de Jong, Christien Modderman, Yvonne vd Berg, Marie Ossart, Frank den Otter, Jorn de Vries, Jaap Meijvogel, Wilma Houben, Bosco Smit, Heleen op den Kamp, John Deelen, Kirsten Haijes, Carol Brand, Carina Hulspas, Riet Hay, Carla Peters, Laura Holkers, Marijke Kops, Trudy Tom, Liesbeth van Veen, Jeroen van Grunsven, Monique van Wieren, Conny Nederlof, Frans van Leeuwen, Antoon Fens, Mara Jongma – van der Heiden, Ronald Ligtenberg, Arjen Wielemaker, Astrid de Winter, Astrid Berk, Lia Engelhard, Annelie Govaarts, Judith van Eijk, Marianne Kousen, Pieter Kous, Maarten Ernst, Wouter van Keulen, Joke van Adrichem, Anthony Fens,Valentijn van Koppenhagen, Marcel den Hollander, Dick de Laaf, Theo Ensing, Marijke Kattestaart, Rob Schrijver, Farah Benguedda, Mark Beeuwkes, Ingrid Baak, Astrid ter Heegde, Michel Redeker, Conny Nederlof, John de Brieder, Sultan Akbay, Jan Keer, Anja Dirks, Clemens Dirks, Jeroen van Bergen en Henegouwen, Niels de Neef, Diana van den Heuvel, Klaas Heemskerk, Cor de Beurs, Dorothe van Heck, Harry Dolfing, Margo Kamstra, Marjan Teunisse, Jasper Proost, Mark Costeris, Anneke Koppendraaier, Marijke Boon-Driehuis, Laura Hehenkamp

Meer dan 40 jaar geschiedenis

Het huidige Picasso Lyceum kent een viertal scholen als ‘erflaters’. Wessel Gansfort College, Emmaus Mavo, Floris Balthasar Mavo en Petrus Mavo hebben ieder hun bijdrage geleverd aan het huidige Picasso Lyceum. Bedenk daarbij dat bv het Wessel Gansfort later ook onder de naam Pallas College en nog later onder die van het Stedelijk College aan de Schubertrode en de Dr. J.W. Paltelaan was gehuisvest en het is duidelijk dat het Picasso Lyceum een onderwijsgeschiedenis kent van meer dan 40 jaar.

Inmiddels zijn bijna al deze ‘historische’  schoolgebouwen verdwenen. Wat rest zijn de herinneringen. Om deze herinneringen op te halen, oude bekenden weer te ontmoeten en weer bij te praten leek het ons niet meer dan logisch om in dit lustrumjaar een reünie te organiseren.

Za 17 november: Reünie!

De reünie staat gepland op zaterdag 17 november van 19.00-01.30 uur in het ‘nieuwe’ schoolgebouw van het Picasso Lyceum aan de Paletsingel 38c. We hopen zoveel mogelijk oud-leerlingen en oud-medewerkers te ontmoeten en onder het genot van een hapje en een drankje even stil te staan bij ons gedeelde verleden en mooie herinneringen op te halen. Om ons geheugen te helpen zijn er fotoseries te bekijken  en kunnen er enkele oude films worden bekeken. Oud-leerlingen en oud-docenten worden ook in de gelegenheid gesteld om met elkaar op de foto te gaan (deze foto’s zijn later gratis te downloaden).

Een avond eerder wordt bij ons op school het Picasso festival georganiseerd. Een open podium met veel getalenteerde (oud-)Picasso-leerlingen. Een aantal acts zal een dag later bij de reünie voor een prima muzikale omlijsting zorgen.

Aanmelden

Jullie zijn van harte uitgenodigd om deze avond aanwezig te zijn. Je kunt je vanaf 1 oktober aanmelden via het formulier op deze pagina. De entreekosten voor oud-leerlingen bedragen € 7,50 (inclusief 2 consumptiemuntjes). Mocht je je liever ‘old school’ telefonisch willen opgeven dan kan dat natuurlijk ook.

Kortom, jullie komst wordt bijzonder op prijs gesteld!

We kijken uit naar een gezellige avond waar we weer met plezier jaren op terug kunnen kijken.

Ons save-the-date bericht op facebook werd in het voorjaar al ruim 7000x bekeken dus aarzel niet om dit bericht te delen met oud-medeleerlingen.

Je kunt je hier aanmelden voor de reünie als oud-leerling.

Ben je oud-medewerker dan kun je je hier aanmelden.

We hopen jullie allen te mogen begroeten op zaterdag 17 november!

Behoefte aan meer informatie?
Conny Nederlof staat u graag te woord : [email protected] of 079 3471700 (maandag t/m woensdagochtend)